Hemma igen..

Det blev en snabb sväng till spanien och nu är man tillbaka igen. Saknar det redan och känner att det kliar i fingrarna tills man får boka nästa resa dit ner, tyvärr kommer inte det att bli innan sommaren då vi flyttar in i slutet på april i det nya huset.
 
På fredag packar jag väskan igen men denna gång blir det till Åre med jobbet, vad som väntar där har jag ingen aning om då mina skidskills skulle kunna jämnföras med en gammal människa springa med rulator.
 
 
Slänger in en bild från lördagens lunch i spanien!
 
 

Nedräkning!

Yes, nu är det nedräkning som pågår i mitt huvud!
 
Om bara 4 dagar sätter jag och min käre F oss på planet ner mot huset i La marina för att njuta en helg där vi slipper skrapa rutorna på bilen! Tror ni att jag längtar?
 
Det vi också gjort det senaste är att vi köpt hus! Oh yes, många vuxenpoäng där (och nej, jag är inte gravid!). Efter nästan 2 års letade har vi hittat huset vi BÅDA vill bo i, innan har jag blivit förälskad och flyttat in innan vi varit på visning och F har varit lite mer off men denna gång var det annorlunda, när vi stod i ett av sovrummet sa han ; Älskling, de här huset är perfekt för oss! Tror ni att jag hoppade av lycka att vi äntligen hade hittat ngt som föll oss i smaken!
 
Den 29 april kommer vi att lämna Göteborg och lägenheten (jag hoppas att den sålts innan så vi kan flytta hem till min mamma för att spara alla pengar vi har) för att flytta söder ut och bosätta oss i Onsala. Vi skall självklart renovera innan vi flyttar in men vi kommer att få otroligt mycket hjälp av våra nära och kära så förhoppningsvis så flyttar vi in helt och hållet den 4 maj!
 
 
Så nu kommer det antagligen bli en hel del hus-prat och annat i bloggen!
 
 

Back in business

Måndag igen, helt klart lite svårare att gå upp än resterade dagar av veckan, speciellt när man varit långledig. Men nu är jag tillbaka sitter vid skrivbordet och mailen flödar in som vanligt. Förhoppningsvis går denna veckan till historien om allt går som det ska, gör det de så skall ni få veta vad innan veckan är slut!
 
Vad gör ni där ute? Är ni också tillbaka på jobbet?
 
Nu tillbaka till jobbet!

Malmö

Är nere i Sveriges tredje största stad. Min släkt på pappas sida bor här och nu var det dags att besöka dem. Tog tåget igår och skall stanna till imorgon.

Nu ska vi besöka Emporia och se vad de har att erbjuda! Någon av er som varit där?