Uppdatering sedan sist!

Det har hänt en del sedan jag var här sist!

Eric Saade har tagit en tredje plats i ESC (jag själv var riktigt nöjd med den platsen även om jag tyckte att han kanske förtjänade att slå Italien)

Jag har hunnit bli hela 23 år gammal! (kommer dock alltid känna mig ung, är 5 år yngre än sambon min)

Har firat 1 år tillsammans med sambon och detta firade vi genom att gå på premiären av Pirates of the Caribbean.

Sist men inte minst har båten sjösats så nu är det SOMMAR!

Lunch

Har precis slängt i mig lite lunch, blev pastasallad med parmaskinka. Mums!


Vårruset och Jukari Reebok

Gomorgon härliga tisdag!

Som några av er kanske redan vet (och några inte vet) så jobbar jag på Reebok. Reebok var en utav huvudsponsorerna i Vårruset och självklart så behövdes det ett "Reebok-lag". För första gången i hela mitt liv skulle jag dra på mig ett par löparskor för att springa i (använder de annars bara på jobbet och där springer jag inte vill jag lova!). 32.29 minuter efter start var jag i mål, men mycket nöjd Sanna som hade ett mål på 40 min. Måste också tillägga att jag var hur trött som helst och att det inte var så farligt som jag trodde.Team Reebok- Jag, Anna, Monica och Sandra


I Reeboks "tält" träffade vi Thomas som skickade med oss Reeboks nya träningsdvd som dom satt ihop med Cirque de soleil, Jukari Fit to Fly. Det är ett träningssätt där man tar hjälp av gummiband. Trots min träningsvärk jag har idag efter gårdagens löpning var jag tvungen att testa detta imorse innan jag åt frukost. Riktigt imponerad får jag säga att jag är! Ska testa detta imorgon igen när den värsta träningsvärken lagt sig eller det kanske är så att det kommer då.Nu blir det på med bikini och ge sig ut till stallet då en utav våra hästar inte mår så bra!


Kvällsmys

Tyvärr blev det jag som fick putsa fönsterna eller snarare smutsa ner dem mer än innan. Jag tror att jag kommer att överlåta detta till mannen här hemma. Men jag gjorde ett bra försök iaf. Jag tycker att det är lite svårt att få till det med fönsterputsning. Det blir randigt och smutsen bara åker runt. Tips någon?

Efter middagen har jag och sambon nu lagt oss i soffan. Han ligger och tittar på TV och jag har datorn i knät.
När jag var i stockholm senast kikade jag snabbt förbi NK te och kaffehandel denna gång fick jag med mig hem teét Champange cream.


Tagervadmanhaver lunch

Riktigt sen lunch blev det idag. Stod med näsan i kylskåpet länge länge för att inspirationen var på minus. Ni vet, lite halvsugen på pasta pannkakor soppa sallad. Efter att ha städat kylen rotade jag fram lite salami, soltorkade tomaster, pinjenötter, champinjoner lite vitt vin och pasta.

Tadaaaa:Ser kanske inte mycket ut för världen men det gick ner utan problem!


Nu; Ringa fönsterputasare och se om någon har lite tid över idag för att tvätta vår fönster, annars får jag själv ge mig ut och skrapa och borste i högsta hugg innan mannen kommer hem!

Baka,baka liten kaka

Gomorron härliga Måndag!

Klarblå himmel och en stor gul sol, kan det bli en bättre Måndag?

Idag står storhandling, köpa blommor och baka på agendan. Har en litet problem bara, jag vet inte vad jag ska baka. Är sugen på allt men ändå vet jag inte vad.

Någon som har något gott recept på en kaka med choklad kanske? (inte kladdkaka bara)
Allt tas välkommet emot!