Finbesök från Malmö

Sitter med en kopp te och har en liten paus i mitt städande. Får finbesök från Malmö på fredag utav min pappa och hans fru och tro mig, då gäller det att det är KLINISKT rent. Båda två är perfektionister ut i fingerspetsarna och jag vill ju inte höra : Sanna! Det ligger lite damm här i ena hörnan.. Har du inte dammsugit???

Så därför är det lika bra att börja i tid så att jag tar ett rum i taget. Håller just nu på med en sån gul svamp på toaletten, ligger på golvet för att inte missa ngt! (Kan också tillägga att det är absolut inte varken stökigt eller smutsigt hemma hos mig.)


Som te-älskade som jag är sprang jag in idag på kitchen store på Kungsmässan och där sålde dom ut alla téer för 10 kr/hg så var tvungen att utöka mitt skafferi, denna gång kom jag hem med ett te som hette Göta kanal.


Tips!

Var inne på Iittala Outlet i Kungsbacka idag och kan verkligen ge er ett bra tips. Den klassiska ljuslyktan Kivi i klarglas kostar där 69:- istället för 119:- som dom kostar i ordinare butik.
Köpte 2 st till så nu har jag 7 st. Nästa projekt blir att köpa ett Mateus fat att ställa alla ljuslyktor på.


(Bild lånad från DesignOnlie)


Måndags lyx

Tror inte att det är någon som gillar måndagar! När klockan ringer så vill man ju inget annat än att stänga av klockan lägga sig åt andra hållet och somna om. Men han man ett jobb så är tyvärr inte de ngt att rekomendera.. Därför ska jag unna mig en ny tradition. Nämligen te mys varje måndag morgon (undra hur länge jag kan klara det!).
Ett litet tips på fruktansvärt goda teer kommer ifrån NK´s kaffe och te handel i stockholm. Dom söta burkarna och de goda kombinationera gör att det är värt att köpa på sig när man väl är där uppe. Jag har fått för mig att det smakar godare när man förvarar dom fint!

Vad har ni för Måndags lyx?(Lust & Fägring, Rabarber & Grädde och Söder te)