Måndag, sista veckan i september

Då var måndagen här igen, varför går alltid helgen så fort? Känns aldrig som om man hinner med någonting eller så hinner man med för mycket och stressar igenom helgen. Nu är det iallafall måndag och jag är ledig.

Bakning och matlagning står på schemat och just nu står mina härliga blåbärsmuffins i ugnen och blir fina. Bakning är någonting som jag bara älskar, det blir som lite terapi när man står i sin egna värld och fixar. Idag  blev det ett recept från Leila Lindholm A piece of cake. En super bra bok i mitt tycke.

Nu blir det ett varmt bad och lite tidningsläsning.


Off to work!

Vaknade för 30 min sen och upptäckte att jag är mer än lite sen! Frokust för jag köpa påvägen och äta på kontoret. Jobbade 11 timmar igår och tror att jag behövde all sömn jag kunde få inatt.

På lunchen idag tänkte jag att jag skulle springa ver till gymmet som ligger tvärs över gatan, dom har nämligen börjat med Zumba och jag är ju lite sugen att testa det.

Någon som har testat?

Måndagsmys

Längesedan jag var här inne, man kan ju säga att det har hänt en del sedan dess. Jag har träffat en underbar pojke och flyttat ihop med honom i hans lägenhet. Annars jobbar jag som vanligt och nästan allt är som innan..

Ikväll är det måndagsmys. Pizzan som pojken min har gjort står i ugnen och pralinerna från steinbrenner står klara som efterrätt.

Äggklockan ringer och nu är det pizza!