Ändrade planer!


Det blev ingen promenad istället blev det lyx-frukost på Soho tillsammans med Rebecca. Jag har bara varit på Soho 2 gånger innan och det var för flera år sedan, kommer knappt ihåg hur det såg ut där inne men oj vad mysigt och trevligt det var! Det är verkligen ett ställe jag kommer att gå till fler gånger, ska nog försöka dra med mig Fredrik dit nästa lediga helg.


Ska försöka mig på att göra något med lax idag och har inga idéer alls, någon som har ett recept liggande och vill dela med sig?

Kram Sanna ♥


En vårpromenad i Eriksberg väntar!

Vilken morgon! Vaknar till ett varmt och härligt Göteborg och kunde inte se ett moln på himlen när jag vaknade, dock så har dom kommit på besök nu men jag tror att dom försvinner under dagen. Om inte annat så är det vår i luften och vem kan tacka nej till det efter en sån lång vinter?

Idag står det "vårpromenad i Eriksberg" på schemat och det känns helt underbart att få dra på dig lite tunnare kläder och gå ut i friska luften och njuta lite! Ska även slänga in alla tjocka vinterjackor och skor i garderoben och hoppas på att dom inte kommer fram förrän i november - Äntligen!!

Kameran får självklart följa med ut på promenad den med så lite härliga vårbilder kommer under dagen!

Ha en underbar dag sålänge så återkommer jag i eftermiddag!

Kram Sanna ♥