Tågresa mot Malmö

Sitter på tåget mot Malmö där det förhoppningsvis kommer att ske lite roliga saker, berättar mer när allt är klart vilken jag hoppas blir ikväll.


Har haft en riktigt skön helg men mycket ledig tid och besök på sveriges största hästtävling, Göteborg Horse Show.

På återseende!

Morgonpromenad

Tillbringar denna soliga morgon med en promenad i Eriksberg! Hade det inte varför för den lilla snömängd som kom i natt hade det varit vår i kroppen!


Frukost


Blask och slask

Vilket väder! Idag är det första dagen sedan 2007 jag skall åka buss/tåg till jobbet. Jag har haft egen bil sedan den dagen jag körde upp och fick mitt körkort men nu ska jag "spara" pengar till min lilla hemlis och då är det kollektivt som gäller. Vad är det för väder idag tror ni då?? JO BLASK OCH SLASK!!!!!

Jaja, det blir väl bara på med gummistövlarna och vinterjackan så jag inte fryser. Får lyxa till det med Starbucks när jag kommer till centralen! <3 

Äntligen fredag

Sitter i köket och har precis slängt in dagens middag i ugnen (bakad potatis). Fick också hälla upp ett glas vin (känner mig nästan som en alkis ju, på 1 vecka jag har druckit 3!!!! gånger. det brukar jag annars dricka på 6 månader) men är det fredag så är det! Har haft mycket denna vecka som gått både bra och dåligt så då kan man ibland lyxa till det med ett glas vitt.

Har en liten spännande sak som kommer att förändra en del av vardagen men detta är någon som ni i bloggen kommer att få läsa om när allt är klart!

Sitter och kollar lite resor till mitt paradis La marina (ligger mellan Alicante och Torrevieja i spanien). Känns nästan som om jag är uppväxt där då jag spenderat 6-8 veckor där per år från det att jag var 2 till året jag fyllde 20. Min farmor och farfar har bott där i många år och jag känner ett litet sug och vill bara åka dit NU, men det får tyvärr vänta eftersom jag drar till New York i april.På återseende


Trött på torrt hår?För ett par veckor sedan hämtade jag ut detta trevliga paket på posten från Buzzador innehållande ett vårdande balsam för trött och skadat hår.

Då detta paket lite "fallit" i glömska då jag har haft fullt upp var det premiär igår för att testa det, vilken produkt! Super nöjd, verkligen. Håret känns som silke och ser mycket "friskare ut".

Är detta en produkt som ska klassa ut mitt Redken balsam? Njae, det krävs fler tvättar för att jag ska kunna byta ut Redken fullt ut.


Kram ♥


Vilken torsdag

Blogg.se app har verkligen inte fungerat idag, eller igår. Därför har det varit väldigt tyst här.


När klockan ringde imorse var det ingen pigg Sanna som skulle upp, snoozade lite för länge kanske men hann i tid till jobbet. Har haft en stressig dag på jobbet men otroligt kul. Har precis kommit in genom dörren med headsetet i örat pratandes med Emma. Sitter nu med en tallrik Flygande Jacob och pratar fortfarande med Perfektion-Emma.

Nu ska jag hoppa in i duschen..


I detta nu..

Står med Lars Winnerbäck på högsta volym, dricker lite vitt vin och komponerar ihop kvällens alla hjärtas dag meny.

Hur går det för er?


Happy valentines day


Då var dagen här, Alla Hjärtans dag. En väldigt mysig dag där man kan få ängna lite extra till till varandra och verkligen uppskatta det man har.
Det är inte bara AHD utan det är också min underbara pappas födelsedag! Grattis Pappa!

Vad har ni planerat för något idag? Ska ni ut och äta, äta hemma eller bio kanske?

Bjuder på lite bilder från gårdagens cupcake kurs.


Mello, en underbar kväll!

Sitter hemma hos Emma och M, har precis avslutat årets andra Mello-deltävling.

Vad tyckte ni?

Jag tycker personligen att vi borde gå tillbaka till EN tävling och inte 6 eller hur många det nu är..


Gårdagen

Mello och tacos kväll hos Emma och Mikael igår, riktigt trevligt! En lugn kväll slutade på Rubinen med två stop på Bliss och Lilla London! Märker idag att det var VÄLDIGT längesedan jag var ute och drack goda drinkar, herregud, jag blev ju trött när klockan slog 23.
Innan kunde man ju vara ute och festa till 05 och sen dra vidare på efterfest, tror nu att det är ett minne blott men trevligt var det igår även om jag låg i sängen när klockan hade slagit 03.
(Min andra hälft hos E&M)


(Mina underbara armband som prydde min handled igår)


Staden som aldrig sover

I månads skiftet April/Maj kommer jag att besöka den bästa staden (enl mitt tycke) i världen, nämligen NYC! Senast jag var där var 2010 då med min underbara vän Natalie som bodde i USA och vi möttes upp i New York för en tjejhelg och oj vilken helg/vecka vi hade! De turistiga saker man "skulle" göra vad vi inte så intresserade av utan shoppningen tog ju första priset och så kommer det att bli på denna resa också!

Resan planerades in lite hastigt då jag har en tur att min pappa jobbar inom flyget och jag åker på Family-tickets fram till jag fyller 24, vilket bara är 3 månader kvar till så kände att jag fick passa på att nästan åka "gratis".
Kommer att åka med min pappas fru Jeanette och  kommer att stanna där i 4 dagar, 4 dagar av shoppning och kanske åka och titta på bruden i vattnet.

Så kom nu med ALLA era NYC-tips!


I'm in LOVE!

Mycket saker har hänt sedan sist gång! Igår slog jag till och köpte denna underbara pryl. Inga mer iPhone bilder utan nu är det systemis som gäller (ska bara se till att jag lär mig också!)