Gott nytt år!

Vill bara önska er ett riktigt gott nytt år!
Vi sitter hemma hos Emma och Mikael och ska snart börja firandet.

Hörs kanske senare..


Powerwalk i solen

Drog på mig löpartightsen och min underbara Easytone tröja, begav mig upp till slättadamm där jag fann underbara Josefine .

Nu ska jag hoppa in i duschen och senare dra vidare in till stan!

På återseende.


Älskade SJ

Jag har aldrig klagat på SJ av en enda anledning, jag åker aldrig tåg! Men nu när jag ska åka tåg förstår jag varför folk klagar!

2 veckor innan jul beslutar sig SJ för att ta bort den obokade vagnen och hur tror dom nu att det blir på tågen?? Jo kaos!! Vi sitter i en gång ca 25 pers och trängs!

Aldrig att jag kommer att åka sj mer!


Kul sällskap

Påväg hem från Malmö och sambon är såhär roligt sällskap


Tillskott i samlingen

Nytillskott till samlingen!
Eftersom det är mini jul så innebär de paketöppning. I ett av paketet gömde sig denna.


Brrrr

Herregud vad det blåser!!
Befinner mig nere i Malmö hos min pappa och ska fira lite mini-jul denna helgen eftersom jag ska upp till Åmål och fira jul med Fredriks föräldrar!


Min Pappa är en man som inte är nöjd om han inte får som han vill! Så gissa vad vi gör den 17 dec 2011??? Jo, vi spelar golf! Golf som man kan tycka är en vår/sommar sport, men inte här! För är det sommar greener så är det och då går det bra att spela! Efter 7 hål gick jag av och satte mig i min mindre varma bil, men det blåser inte iaf!

Vad har ni för er en dag som denna?


Sälja lägenheten

Nu är det bestämt. Har varit på möte med en mäklare nu och i början av Januari kommer min älskade lägenhet ligga ute på hemnet till försäljning.

Jag och Fredrik har bestämt oss att vi ska leta ett gemensamt boende. Vi bor tillsammans i hans lägenhet som det ser ut nu och kommer antagligen att göra det de närmsta året också men tanken och jakten börjar efter de perfekta boendet. Vad det nu är märker vi väl på resans gång.


Så, KÖP nu min lägenehet och se till att den går upp SJUKT mycket i pris! ;)