Nedräkning!

Yes, nu är det nedräkning som pågår i mitt huvud!
 
Om bara 4 dagar sätter jag och min käre F oss på planet ner mot huset i La marina för att njuta en helg där vi slipper skrapa rutorna på bilen! Tror ni att jag längtar?
 
Det vi också gjort det senaste är att vi köpt hus! Oh yes, många vuxenpoäng där (och nej, jag är inte gravid!). Efter nästan 2 års letade har vi hittat huset vi BÅDA vill bo i, innan har jag blivit förälskad och flyttat in innan vi varit på visning och F har varit lite mer off men denna gång var det annorlunda, när vi stod i ett av sovrummet sa han ; Älskling, de här huset är perfekt för oss! Tror ni att jag hoppade av lycka att vi äntligen hade hittat ngt som föll oss i smaken!
 
Den 29 april kommer vi att lämna Göteborg och lägenheten (jag hoppas att den sålts innan så vi kan flytta hem till min mamma för att spara alla pengar vi har) för att flytta söder ut och bosätta oss i Onsala. Vi skall självklart renovera innan vi flyttar in men vi kommer att få otroligt mycket hjälp av våra nära och kära så förhoppningsvis så flyttar vi in helt och hållet den 4 maj!
 
 
Så nu kommer det antagligen bli en hel del hus-prat och annat i bloggen!
 
 

Kommentarer
Amanda

Åh SÅ kul!!:-)

2013-01-22 / 03:55:51
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?