At the gym

Yes.. 
Denna morgon ringde klockan lite tidigare än vanligt! Det var nämligen dags för en morgon på gymmet innan det bär av till jobbet.. Är väldigt nöjd över mig själv att jag tagit mig till gymmet 3 ggr denna veckan. Motivationen är absolut inte på topp då jag inte fattar ngt av maskinern. Förhoppningsvis får jag en gymintro om 2 veckor.. 
 
Nu ska jag åka till jobbet! 

Om en månad..

Sitter och kollar lite inredning till vårt hus i spanien. Känner att det är dags att sätta tänderna i huset där nere eftersom det är ingen idé att inreda med nya saker här hemma.

Den 25 januari åker jag ner med min bättre hälft, han har nog bara tänkt att lata sig och jag har tänkt mer än så, vet inte när jag skall delge mina tankar bara.. :)

Tänkte ta en sväng förbi IKEA i Murcia och inhandla en ny byrå. Kuddar tänkte jag få uppsydda här hemma innan vi åker ner. Det kommer allt bli lite olika projekt därnere. Är så nöjd över att ha ett ställe i ett varmare land att fly till när vädret här hemma bara att grått och trist.

 

 
Vår uteplats under tak. Väggen som är led lecarblock ska putsas nu i vår
 
Underbara stranden

 


Husletande

Åååh...varför ska det vara så svårt?
Jag själv tycker inte att vi har så höga krav, vi vill ha enplans villa med minst 3 sovrum och det SKA vara ngt vi kan renovera! För mig är det antingen de eller ett sprillans nytt då vi kan vara med och bestämma själva. Vart finns detta hus?

Ringde till en mäklare idag som hade lagt ut ett hus i Kungsbacka kommun, så nu ska vi höras nästa vecka för att se om vi kan gå på en förhandsvisning! Håll nu alla tummar att huset är toppen så vi kan få flytta till hus innan sommaren..

Träning på G

Jag har aldrig varit och kommer förhoppningsvis aldrig vara ett big fan av gymträning, för mig är det väldigt ångestladdat att gå dit men i onsdags gjorde jag det! Jag köpte ett årskort på Sportlife eller Nordicwellness som det nu heter.

Jag masade mig även dit och ställde mig på löpbandet i 40 min, sen gick jag upp till gymmet, såg antagligen helt borta ut för jag gick bara runt, fattade inte alls vad jag skulle gra med alla maskiner som var där! Idag är det dags igen, frukosten är nu uppäten och träningskläderna skall snart på. Får fråga någon i receptionen om någon kan visa mig hur jag får igång crosstrainern.


Hur har er ju varit? Ni kanske också har tagit er till gymmet för att få bort all julmat..

Underbara Jul!

Jag älskar verkligen julen, att få umgås med sina nära och kära är helt underbart! Sitta tillsammans, äta god mat, prata om allt mellan himmel och jord. Det är jul de!! 
 
Att man sen får lite julklappar är ju bara plus! :) 
Igår öppnade jag ett STORT paket, med en fin och ny TV.. Inget som jag hade önskat mig med oj så glad jag och min älskade man F blev. Nu är vi kvar i Särö och skall inte åka hem förrän imorgon och då kommer tvn komma på plats! 
 
 
Hur har ni haft det?

Lucia

För 5 år sedan, nästan på dagen stod jag tillsammans med 6 st andra flickor och 3 ursöta pojkar på Lisebergs stora scen och kröningen av Göteborgs lucia 2007 var igång! En dag som denna saknar jag tjejerna lite extra och tänker tillbaka på den roliga tid vi hade tillsammans.

Hoppas att ni alla har haft en mysig lucia..

Skidåkning

Lördag morgon, sitter med en stor kopp te och tittar ut över ett vitt Sälen! Nu ska vi snart hoppa i pjäxorna för att dra vidare till backen. Det är så mysigt att vakna upp brevid sin älskade och titta ut genom fönstret där det ligger nysnö på utsidan. 
 
Nu: ut I backen!