Underbar sushi

För någon dag sedan var jag och min älskade och åt lunch på Eriksbergs sushi. Har aldrig ätit så god sushi i mitt liv! Jag är inte så glad i rå fisk (eller ska jag vara ärlig äter jag inte det överhuvudtaget) så för mig faller det alltid på vegetarisk. Mycket avokado, mums!


Vill inte vara sjuk

Usch vad det är tråkigt att ligga hemma och inte känna sig 100. Natten som passerade var ingen hit, super känslig för ljus och ljud. Brukar tyvärr bli så när jag är påväg att bli sjuk.Det bästa med att vara sjuk är helt klart att man får äta hur mycket glass man vill. Skönt att man är vuxen ibland!


I detta nu..Sitter jag med en rykande kopp te och läser igenom receptet till Katalanska maränger från Leila Lindholms "A piece of cake".

Såg Anna på bloggfamiljen hade bakat dessa och dom såg fantastiskt goda ut!


Välkommen vecka 38

Åh vad härligt det är med Måndag, jag är en måndagsmänniska. Jag har precis haft en underbar helg bakom mig och ytterligare en väntar inom loppet av 7 dagar. Man (läs: jag) får alltid en sån underbar energi i början på veckan, underbart enligt mig. Vilken dag gillar ni?


Helgen som ligger bakom oss var varit fantastisk. Fredagen bjöd på räksmörgås och ett glas vitt, tyvärr glömde jag föreviga detta då jag var för lat.

Igår bjöd jag ut min andra hälft på ett trevligt resturangbesök som slutade på VinoTapas på Övrehusargatan. Varit där någon? Om inte, gå dit! Fantastisk god mat, underbar personal och trevlig lokal. Kommer absolut besökas igen!


Snart åker vi!

Har nu bokat hotell, flyg och taxi till och från hotellet. Om ca 2 veckor åker jag och min bättre(sämre) hälft till Peking. Ska bli riktigt roligt! För att åka till Kina behöver man ansöka om visum vilket vi gjorde för 2 månader sedan, lång innan resan var bokad.

Vi kommer att tillbringa 5 dagar i peking och ska försöka att få ut så mycket som möjligt på dessa dagar, antar att det inte blir att sova bort halva dagen på hotellrummer men vad gör det? Jag får sova på flyget!
Tror att resan tar 7 timmar och tro mig, jag kommer nog att springa runt i planet.

Är det någon som varit i peking som kan ge oss några tips?


Tjejmys

Gårdagskvällen bjöd på tjejmys i min lya. Jag och Sofia delade en flaska, njöt att det var fredagkväll och skvallrade en del! Mys, mya på hög nivå.

Vaknade tidigt i morse och ligger nu i min kritvita FatBoy säck medans Sofia ligger kvar och sover. Jag har nämligen varit sambo-fri denna fredag och passade på att ha tjejmys fullt ut.

Nu ska jag åka till bageriet och handla lite frukost!

.På återseende-


RevitaLash

Härliga eftermiddag!

Vilket underbart väder det har varit idag, dom senaste dagarna har det bara varit grått men idag visade sig solen från sin bästa sida på väldigt länge.

Dagen har bjudit på en underbar fika hemma hos Lotta med hennes barn. Hon säljer RevitaLash och jag köpte med mig en förpackning hem för att se om det gör någon skillnad.
Är det någon som har testat?

Nu ska det sviras om till mat och städkläder. Det bjuds på västerbottenspaj när sambon är ute på annat håll samt en Sanna-fixar kväll!


Hörs senare!