Romance soffbord

Var inne på Ilvas hemsida och blev förälskad i en hel mödelserie dom hade där.
I hemmet gillar jag att ha det vitt och gärna med en liten romantisk/lantlig stil. Därför tyckte jag att detta soffbord passde bra, bara namnet gör ju att jag blir ännu mer sugen på att åka ner till Pappa i Malmö för att få se det i verkligheten, för vi vet ju ibland hur bilder kan försköna. Tyvärr finns det ingen Ilva butik här uppe och den näramste är Malmö tror jag.. Eller?
Vad tyckte ni? Borde man slå till eller är det någon som sett något liknande någonstans?


(Klicka på bilden för att komma till Ilvas hemsida)


Välkommen tillbaka!

Då var man tillbaka än en gång, denna gången är det värt att satsa på. Denna gång har jag inte en mode/livstils blogg som vilken som helst!
Har alltid älskat indredning och tycker inte att det finns så många inredningsbloggar som faller mig i smak. Ser fram emot många och inspirations fyllda inlägg som jag hoppas att ni gillar som gör att det är värt att komma tillbaka till.


VÄLKOMMEN tillbaka säger jag till mig själv!

Tack Emma för du är en ängel som gjorde denna design!


Bio och Söndagsmys

Idag är en sådan dag där man bara vill ligga inne och ta det så lugnt som möjligt! Dagen började med en tripp till stallet och sedan bar det hemåt och jag kan ju bara säga att jag bor inte i varma Thailand för det var fruktansvärt kallt ute (-14 när jag åkte från stallet).

Det dagliga 1-timmes samtalet med underbara Emma är gjort. Tvätten är inlagd och uttagen, sängen är nybäddad, ny design är på G. Nu blir det söndags fika och bio med Anna. Ryktet om Morgans ska vi se, någon som sett den?