Lite sömn tack!

Jag brukar aldrig ha svårt med sömnen. Jag somnar påväg till huvudkudden, jag sover hela natten utan att vakna, jag vaknar pigg och utvilad på morgonen. Men inte idag!
Sambon for tidigt i morse/natt till flygplatsen för att åka till Spanien och spela golf med 20 andra "gubbar". Klockan ringde därför 03,15(!!!!!!!!) och visst vaknar jag innan och ligger vaken fram till kl 05.30 då jag bestämmer mig att det är ingen idé att ligga kvar.
 
Så nu sitter jag på jobbet och smånickar, önskar att jag drack kaffe så jag kunde hålla mig vaken tills kl 19.00 när jag slutar jobba.
 
Vad gör ni idag?
Älskar dig!!

Vem är Sanna?

Det var ett tag sedan jag startade denna blogg och i omgångar har jag bloggat om mitt liv. Under en lång tid hade jag ingen motivation till att blogga. Därför skall jag nu göra ett nytt försök och jag får börja med att presentera mig själv!
 
Jag är 25 år, bor tillsammans med mannen i mitt liv Fredrik. I april 2013 flyttade vi in i vårt första hus i Onsala, en 1-plansvilla med många rum som skall renoveras. När vi inte tillbringar vår lediga tid i huset i Onsala så ser vi till att få lite extra ledigt och åker ner till vårt hus i Spanien. Ett hus vi köpte när vi inte hittade något i Sverige, låter hel knassigt, jag vet!
 
I denna blogg får ni följa mitt liv med renoveringar i både Sverige och Spanien, vardagslyx och mycket mer!
 
Jag finns även på instagram, sannamandersson
 
 
 
 
 

Nu är det höst!

Visst är det de! September för mig är en av tre höstmånader och även om jag fullkomligt älskar sommaren så har varje årstid sin charm, Att komma hem till mörker och täönda ljus är allt bra mysigt det med! Även så i matväg, grillat lämnar vi bakom oss och mustiga grytor och soppor ställs nu fram på middagsbordet.

 
I vårt hem har det hänt en del, golvet är lagt i nästan alla rum (har 3 sovrum kvar men det kommer att göras innan september är slut!). Projektet som pågår nu är belysning. Men jag blir galen!, jag hittar verkligen inga lampor som faller mig i smaken. Tips någon?