Klick klick!

God eftermiddag!

Mörkt och trist har det nästan varit hela dagen, denna måndag slutade jag tidigare än vanligt och just nu går tvättmaskinen varm med kläder som senare skall vikas och läggas in i garderoben.

Har funderat länge på att införskaffa mig en köksassistent, sagt och gjort! Väntar nu på leverans av en vit härlighet. Bild får ni när den är på plats i köket. På tal om köket, vill verkligen göra om där! Tror att efter semestern kommer jag att försöka byta bänkskiva samt luckor, självklart är även detta i färgen vit. Känns väl dumt att bryta ett vinnande koncept!

Hur har ni haft det idag? Första dagen på jobbet eller har ni semester fortfarande?


Kram


Årets första kantareller(Årets första gyllengula kantareller, så goda!)
Gokväll Måndag!

Då sitter man här i soffan, hemma igen efter att ha tillbringat en fantastisk helg uppe i Dalsland och närmare bestämt, Åmål. En mycket lugn och skön helg med mycket vila, god man och lite aktiviteter.

Hur avklopplande är det inte att få gå i skogen när det är tyst, lung och skönt? Gårdagens fångst blev 3 liter blåbär och en del gula kantareller, skogens guld eller vad är det de kallas?


Nu; tillbaka till soffan och mysa lite innan man intar sängen för natten.

Trevlig kväll!


En lång dag..

Nu sitter jag äntligen här nedsjunken i soffan med mannen F tillsammans med varma mackor. Vilken lång dag det blev idag, var på jobbet strax innan kl 8 och klockade ut mig när klockan var 20.22, lång arbetsdag kan man säga men nedräkningen är i full gång!

Det är lite blandad förtjusning som man jobbar så långa dagar, det postiva är att jag inte behöver jobba så många dagar i veckan och när man ändå är på jobbet så kan man jobba på, kvällen är ju ändå lite "förstörd" med tanke på mina arbetstider.

Hur gör ni? Gillar ni jobba korta och många dagar eller är ni som jag som gillar lite längre dagar?


Imorgon är en välförtjänt ledig dag som skall tillbringas nere i Särö då jag äntligen ska få till en bilstädning, mer än behövligt om man säger så!

 Nu; tillbaka till mina mackor och TVn..

Kram på er!


Då var man här igen..


Ja, kan inte mer än säga att det går väldigt lång tid mellan gångerna då denna sida uppdateras. Men vad gör det? Alltid trevligt att få skriva av sig lite när man känner för det!

Hoppas att er sommar har varit fantastisk, kanske har ni fått lite sol och värme på er?

Jag befinner mig tyvärr på den sida kusten där det mest regnar och blåser när man är ledig känns det som. Men snart är det även min tur att få gå på semester, nästan 4 underbara semesterveckor knackar snart på dörren och 2 av dem ska "firas" där det är solsäkert, nämligen fina Spanien!
Jag går faktiskt och räknar ner just nu. Mycket som behöver planeras innan man åker ner men vad gör det? Jag älskar ju att få planera!

Nu ska jag ta med mig en filt och gå ut på fotbollsplanen och se lite Gothia cup! En bra bok får nog också följa med.

Kram på er!