Sol och grillning

Oj, nu kom vädret!

För engångskull så lyssnade väderguden på min bön imorse. Jag ville ju verkligen ha sommarväder och vad fick jag efter 7 timmars arbetsdag? SOL, SOL och SOL! En happy-sanna traskade mot bilen för att köra upp affären för att inhandla det jag missade inför kvällens grillning.

Nu ligger dom egengjorda burgarna på elgrillen och jag ville bara titta in en snabbis för att berätta hur skönt det är att grilla och få lite sommar-feelings.


Kram!


Sommarlängtan(En härlig sommarbild på mig och F)Godmorgon sköna Söndag!När jag vaknade i morse fick jag en sån otrolig längtnad till sommaren. Att kunna gå ut på balkongen med en kopp té i handen och sätta sin bara för att njuta. Detta är tyvärr något som får vänta i allafall 1 månad till. Idag kommer vi att smygstarta säsongen med grillning på balkongen.
Eftersom vi bor i lägenhet så blir det inte favoriten kolgrill utan vi får nöja oss med en elgrill, inte fy skam de men går ju inte att jämnföra.


Nu: Jobb


Happy Friday


(Ni får en matbild i brist på andra bilder, här är bjuds det på cesarsallad)


Då var dagen här, sista vardagen denna vecka innan det blir helg.

Idag ska jag åka ner till en av mina hästar för att kolla till henne så att hon mår bra. Måste även åka till Kungsmässan eller frölunda torg för att handla lite nya "rese"kläder. När man åker som stand-by passagerare så är det tyvärr inte så att man kan åka i myskläder. Men vad gör det? Det är ju bara totalt 13h (Åker köpenhamn-helsingfors-new york).

Nu ska jag hoppa i mina stallkläder och bege mig neråt

Hoppas att ni får en underbad dag <3


Dötrist tisdag!

Gomorron Tisdag!

Vilket grått och tråkigt väder man vaknade till i morse. Det som är positivt med denna dag är ju att det helt klart känns som måndag. Så nu är vi inne på veckans andra dag, hoppas att den går över lika fort!

Sitter i detta nu på tåget till jobbet, starbucks muggen är fylld och tidningen är redan läst!

Hoppas att ni får en bra dag!

Kram


Hejdå påskenNu har jag äntligen hittat sladden och här kommer de utlovade bilderna!


Underbart krispiga tulpaner


Gokväll denna söndagskväll!

Vilken underbart härlig helg vi har haft när man får lite extra ledighet. Dock gäller ju inte de oss som jobbar i butik då vi har öppet 361 dagar om året. Denna påsk har firats i soliga skåne där det i lördags bjöds på hjuvligt god grillad oxfilé som pappa stod för.

Nu sitter jag och sambon i soffan för att tacka av denna trevliga helg vi haft med lite påskgodis som skall ätas upp. Han är helt inne i den nya serien Alcatraz medans jag stirrar hellre in i skärmen på datorn idag.


Kram!


Vårstädning

God eftermiddag!

Denna morgon/förmiddag har gått åt till att vårstäda i lägenheten. Hall, toalett och vardagsrum är nu skinande rena och jag går omkring för att bara känna lukten av de rengöringmedel.

Jag har städat så bra att jag lyckats städa bort min usb-kabel till kameran så när jag "springer" på den kommer det komma lite bilder ifrån dagens påskpynt.

Nu får jag och min rinnande näsa bege oss ner till tvättstugan för att slänga in lite tvätt!

På återseende,
Kram


Om mindre än..

1 månad befinner jag mig i favorit staden Nr1 nämligen New york och manhattan. Planeringen är i full gång och jag var och köpte en reseguide igår när jag var i Karlstad. Har har varit där innan men denna gång kommer jag bara att vara där i 3 dagar och vill verkligen inte missa alla "måsten" som man lätt glömmer bort när man ska vara där så få dagar.

Det har redan hunnit gå 2 år sedan jag åkte dit själv för att möta upp min vän Natalie som har pluggat på annan ort i USA (kommer inte ihåg vart det är). Då stannade vi i 6 dagar och vi kände att tiden inte riktigt räckte till, hur ska den göra det nu?! Vi måste helt klart ha en schema att gå efter så vi inte missar något.Längtar verkligen att få möta våren i denna underbara stad 1 gång till, hoppas verkligen att jag får med mig F någongång så han också får se staden!