Avkoppling, ja visst!

Denna fredag spenderas på Vann spa i brastad! En fantastisk fin utsikt med riktigt god mat och underbart sällskap.

Jag och Fredrik bestämde oss för att ha en helg med bara oss, alltså investera lite i förhållandet och inte ha så många måsten just denna helg. Så nu ligger jag med min fina vita badrock som spat lånar ut, tittar ut över en mörk gullmarsfjorden (med risk för både felstavning samt fel fjord)

Nu ska jag springa upp på rummet och göra iordning mig inför kvällens middag..


Söndag med stort S!

(Kvällens mys med datorn, bad, SATC och min nyinköpta dalahäst fick följa med på bild, så söt är den!)
 
Veckans sista dag har snart passerat och jag sitter nu med datorn i knät, mannen som lagar mat och ljusen är tända, vet inte om man kan ha det så mycket bätre just nu!
 
När hösten kommer känner jag mig oftast lite mer omotiverad till träning men mer (om nu ännu) har nunredningsbehovet och shoppingbehovet tagit sin topp. Sommaren har nu gjort sitt och jag känner för att fixa till mysfaktorn här hemma. Se till att det finns filtar, kuddar, levande ljus och härliga lyktor att tända. Är ledig imorgon förutom ett litet läkarbesök så skall jag tillbringa dagen att städa, åka till blomsterhadeln samt en liten promenad för jag nog också ta mig tid till, om inte det egnar vill säga.
 
Jag måste trotsa min omotivation till träning och börja använda mina nya svarta Reebok Realflex.
 
Vad har ni för er en kväll som denna?
 
Kramar/Sanna
 
 

Kithen Aid

 
Gokväll!
 
Har nog glömt att visa mig "nya" älskling! Införskaffade mig denna raring för ett bra dag sedan och just nu pryder den köket
 
Sitter (ligger i soffan) ensam hemma även denna kväll, inte mig emot. Tycker att det kan vara fantstiakt sönt att få vara själv hemma vissa dagar för att få lite egentid att bara få ligga i soffan och ta det lugnt. Kom hem från jobbet för ett tag sedan och har sedan dess bytt om till myskläder och fått i mig lite mat.
 
Ha en forsatt trevlig lördag!
 
Kram

Shopping = LYCKA!

Helt galet att det känns bra när man spontanshoppar, idag blev det mycket mer än det var tänkt! Blev lite trött på min gamla datorn i morse så ringde till min älskade mamma för att hon skulle vara med som smaråd i köpet av en ny dator.
 
Jag antar att jag inte är ensam om att vilja ha en liten, smidig, söt dator att bara kunna ta under armen och förflytta sig i hemmet eller ta med den på resan. Valet föll iaf på en vit Sony Vaio 11 tum, precis i min smak! Stod länge och funderade på en Mac men ju längre jag stod där desto mer insåg jag att jag är nog en gammal PC människa, men vem vet, nästa köp blir säkert en Mac!
 
Nu sitter jag här, med min nya "blogg-dator" och beundrar den..
 
 
Påtal om något helt annat! Jag svängde förbi vår lilla Ica-affär här hemma och såg till min stora förvåning (och förtjusning såklart) att de börjat sälja satsumas!! Nu är det höst, helt klart.. 1 kg med mig hem och redan tuggat i mig halva påsen.
 
 

Sep. 16, 2012

Bjuder på en liten ego bild här ikväll innan det är dags för en sen dejt med John blund!


Gårdagens dukning

Igår hade vi fina vänner på besök, nämligen Natalie och hennes David. Natalie lärde jag känna 2007 när vi båda var med i Göteborgs lucia. Efter den perioden har vi gjort mycket tillsammans, allt från härliga utekvällar till resan som bar av till New York! En underbar vän är det iaf.

Kvällen bjöd på mycket skratt och otroligt god mat. Till förrätt blev det kantarellsoppa huvudrätt: Ryggbiff med lök och pepparsås samt potatisgratäng med rotfrukter till. Efterrätt bjöds det på pannacotta med mango.


Tisdag..

 

Har glömt att visa er denna underbara doft som damp ner i brevlådan i slutet på förra veckan, inte nog med att den luktar ljuvligt så är flaskan sockersöt!
 
 
 
 
Då var veckans andra dag här. Har nyss unnat mig en mycket god frukost som nu har gått över till mys-fika med NK:s rooibos champange (super god!), ELLE mat och vin samt lite bloggspaning!
 
Nu har jag lagt fram lite ingredienser till dagens bak som bjuder på mycket gott, mer får vi veta och se i kväll när jag är klar!
 
Nu skall jag återgå till min mys-morgon!
 
 

Äntligen Fredag!

 
(Kvällens middag)
 
 
 
 
Gokväll!
 
Sitter här framför datorn i min ensamhet, sambon har flytt lägenheten för en golfhelg i skåneland. Själv här hemma har jag fått äran att tapesera klart sovrummet då vi får besök av en mäklare på måndag som skall värdera lägenheten. Kan ju ärligt säga att det är inte vara tapesering som borde göras, vart är städfirman när man behöver den som mest?! Tycker att F prickade in tok-rätt helg att dra!
 
Nu när jag har fått mat i magen iform av pesto-pasta skall jag åka till affären för att köpa hem lite fredagsgott!
 
På återseende lite senare!
 
Kram

I ett väntrum...

...sitter jag i nu! Har ju absolut varit roligare men nu är det dags! 3 år sedan sist och snart skall jag in till tandläkaren..

Det är mycket som händer i livet nu men mer om det vid ett senare tillfälle!


Nyinflyttad..

Då fick det bli ett nytt nagellack sist vi var i stan! Det är nog snart dags att göra en rensning eller skaffa en egen byrålåda för nu finns det verkligen ingen plats för fler..


Semestern är slut och välkommen höst!

Då var hösten här, kändes som om den kom med stormsteg! Inte mig emot med mysiga hemmakvällar med tända ljus och god mat!

Spanien var helt fantastiskt, är så nöjd över huset! Lite inredning blev det allt men självklart en massa sol och bad. Mer om det en annan dag!

Gårdagen bjöds på en fantastisk dag! Först ut blev en brunch på Ritz tillsammans med mannen F, vännen Emma och hennes M. Super mysigt!

Nu ska jag fixa lite frukost, idag blir en spännande dag!

På återseende!